Newsnewsnews

Hej guuuuys!
Jag har varit tråkig och dissat bloggen ännu en gång. Men jag lever iaf, woooh!
Det har hänt så mycket sen jag bloggade senast, och självklart måste jag skriva ut lite av det! Ihih. 
Here we go;
 
Yessss, kom hem för några timmar sedan. Är heeeelt slut i kroppen och i huvudet. Har dansat galet, sett bästa banden, sjungit med tills halsen gör ont, druckit enorma mängder öl, smitit in på campingen, träffat massa trevliga människor, och ätit väldigt mycket pizza. Tycker det har vart några riktigt roliga dagar. Längtar tills nästa år igen!!
 
WIIIIIH. JAG HAR FÅTT ETT EXTRAJOBB PÅ H&M I NYKÖPING. Seriöst, att jobba med klääääder, hur perfekt är inte det?! Så nu kommer jag spendera sommaren med att springa runt och hänga kläder, samtidigt som jag andra dagar springer tillbaka till jobbet på ICA och bär lite varor och sätter mig i kassan. Så sjukt kul variation på jobben, och ah, FUCK YES
 
Detta är jag nog mest peppad över, IIIIH. Har skrivit på kontrakt och fått nycklarna, till MIN ALLRA FÖRSTA LÄGENHET. Det är en hyreslägenhet mitt i stan här i Nyköping. Det är en rätt stor etta på 48kvm och JAG ÄR SÅ TAGGAD. Nu försöker jag spara pengar till möbler och inredning, vilket betyder att handla kläder är ett big no no. Det är inte ok att handla kläder och skor för över tiotusen i månaden. NU ÄR DET SLUT MED DET. 

Kommer förmodligen fota och skriva en hel del om lägenheten framöver.
Hoppas ni tycker det är intressant, ihih!