AddieHero.se

Wiiie! Äntligen fixat en egen domän till min blogggiisss. 
Har haft beslutsångest över vad jag ville ha för domän, men det slutade med att det blev AddieHero.se helt enkelt, eheh. 
 
Köpte domänen HÄR, vilket var suuupersmidigt.
Fyllde bara i vad jag vill ha för domän och så fixar dom resten. Och det kostar bara 149:- för ett helt år dessutom, hur bra?!

Tips; Balklänningar

L ä n k .
 
Nelly.com har maaassa fina klänningar i alla möjliga färger och stilar ju. Och nu är det väl dags att köpa balklänning för de som ska på studentbal osv. Fast maxi-klänningar är ju superfint att ha ändå ju. 
 
Den röda långärmade är lätt min favorit, galet snygg ju?! 
Vilken gillade du mest? *:
 
 

Till hemmet!

Detta fick jag med mig hem förra gången jag var på äventyr i Norrköping, och är sataans nöjd alltså, wooh!
Massa fina inredningsprylar som jag inte har någon som helst nytta av just nu, eheh. Allt åker direkt ner i flyttkartonger typ.  VILL FLYTTA NU JU. Haha.
 
Hade otur när jag åkte hem med dessa grejer också btw, den rosa muggen (understa bilden) lever nu ensam. Dvs jag var klantig och på något sätt hade sönder den andra muggen. Fandå, eheh. Köper nästan alltid två av alla muggar ju. Haha. Annars blir det ojämnt. Så kan jag inte ha det. HEHE. 
 
Annars så blev jag väldigt kär i muggen med den supersöta pandan på, från Lagerhaus, & hur fin är den på en skala?!? Svar; 10.