Be right back.

Bloggtorka x100. Ohyes. Nu har det gått 7 dagar utan att jag har gjort ett enda inlägg.
Så tråkigt, tycker jag. Vill egentligen blogga massor och fokusera på bloggen till 100%, men just nu har det inte gått. Jag är konstant stressad, orolig och lite nere. Vill inte riktigt skriva ut mer än så. 
Men jaaa. Tiden räcker inte riktigt till heller. Jag har fått ett till extrajobb som jag är himla glad över, och jobbar nu oftast 4-5 dagar i veckan på båda jobben. Det är ju inte speciellt många dagar kan man tänka. Helt normalt ju? Men lider man av depression, ångest och stress dagligen så är det rätt tufft. (Har inte skrivit om detta förut på bloggen och vill helst inte vara mer personlig än såhär, hehe.) Jag har också jobbat varenda helg i en tid nu, så den fritid jag har spenderas oftast med att sova eller gå ut och träffa folk. Bloggen har kommit i andrahand. Sorry 'bout thaaat. 
Ni ska veta att ni som fortfarande går in på min blogg varje dag betyder massor. Saknar er, fina läsareeee.
Så fort jag känner att jag kan blogga utan att stressa ihop ett inlägg så ska jag börja göra det. 
Sitter just nu jättestressad utan anledning, och det är inte speciellt kul. Och jag vill ju blogga för att det är kul, vem vill inte det?! Hehe. Men hoppas ni har det asbra sålänge, BRB.
 
 

Summer Outfit

Länkar; Tshirt - Blomkrans - Kjol - Strumpor
 
MadLady har fått in massa nytt & massa snyggt. JATACK säger jag. Fast atm väntar jag galet tills den 25e. Lön? JATACK till det med. Vill gärna lugna min shoppingabstinens snart. Och gärna med detta ovanför. EHEH. 
 
Dessutom..Hur bra skulle inte den där outfiten vara nu i sommar? Puurrrfect MHMM
Rosa, blommig och med inspiration av Mean Girls. Wiiih.
 

Fragrances

L ä n k a r ;
Victorias Secret   -   Juicy Couture 1 & 2  -   Lady Gaga   -   Beyoncé 
 
Fick hem ett stoort paket från Parfym.se för ett tag sen. Innehållet doftar himmelskt och nu har jag lagrat upp med parfym så det håller i.. ah, typ ett år?!
 
Fast köpte inte två stycken Lady Gaga-parfymer utan den ena fick jag faktiskt av min snälla mamiii. Som inte visste att jag redan klickat hem den, men eftersom det är en av mina favoritparfymer så gör det mig absolut ingentingggg att äga dubbelt av den, HIHI.
 
Victoria's Secret- och Juicy Couture-parfymerna kunde jag inte hitta på Parfym.se längre btw, så letade upp några andra ställen att hitta dom på. Om någon av er skulle vilja testa dom! (DET BORDE NI. Dom luktar så gott att jag vill bada i dom. Och dricka dom.) Helt craycray.