Newsnewsnews

Hej guuuuys!
Jag har varit tråkig och dissat bloggen ännu en gång. Men jag lever iaf, woooh!
Det har hänt så mycket sen jag bloggade senast, och självklart måste jag skriva ut lite av det! Ihih. 
Here we go;
 
Yessss, kom hem för några timmar sedan. Är heeeelt slut i kroppen och i huvudet. Har dansat galet, sett bästa banden, sjungit med tills halsen gör ont, druckit enorma mängder öl, smitit in på campingen, träffat massa trevliga människor, och ätit väldigt mycket pizza. Tycker det har vart några riktigt roliga dagar. Längtar tills nästa år igen!!
 
WIIIIIH. JAG HAR FÅTT ETT EXTRAJOBB PÅ H&M I NYKÖPING. Seriöst, att jobba med klääääder, hur perfekt är inte det?! Så nu kommer jag spendera sommaren med att springa runt och hänga kläder, samtidigt som jag andra dagar springer tillbaka till jobbet på ICA och bär lite varor och sätter mig i kassan. Så sjukt kul variation på jobben, och ah, FUCK YES
 
Detta är jag nog mest peppad över, IIIIH. Har skrivit på kontrakt och fått nycklarna, till MIN ALLRA FÖRSTA LÄGENHET. Det är en hyreslägenhet mitt i stan här i Nyköping. Det är en rätt stor etta på 48kvm och JAG ÄR SÅ TAGGAD. Nu försöker jag spara pengar till möbler och inredning, vilket betyder att handla kläder är ett big no no. Det är inte ok att handla kläder och skor för över tiotusen i månaden. NU ÄR DET SLUT MED DET. 

Kommer förmodligen fota och skriva en hel del om lägenheten framöver.
Hoppas ni tycker det är intressant, ihih!
 

GLAD MIDSOMMAR

Satan vad snabbt tiden har gått. Nu är det redan midsommar liksom?! Waaah. Suuuummer.
Ikväll ska jag ut och busa med min fina vän Agnes. Vi ska vidare till någon fest långt booort.
Jag har rätt bråttom atm, och eftersom jag är den största tidsoptimisten som finns, så tror jag att jag ska hinna käka, sminka mig, fixa håret och välja kläder på en timme. VI FÅR SE. CHALLENGE ACCEPTED. Kind of.
 
Jag hoppas iaf att ni, alla mina fina cyberfriändss, har en superbra midsommar och att ni får mycket gott käk. Hihi.
Ha det bäääst. Puss!
 
(Visste inte vad jag skulle ladda upp för bild till detta inlägget, så lekte runt i photoshop. Det får duga. HEHE)

Beauty Is Pain

Länkelilääänk.
 
Snubblade oskyldigt in på Dollskill för att kolla lite fina kläder, och fick syn på två superfina brudar som jag nu har bloggat om tusentals gånger, HEHE typ. Rebecca & Fiona har plockat ut sina favoriter hos Dollskill och jag kan ju säga att deras stilar är nåågot jag inspireras av very muchoo. 
 
Min favorit utav deras favoriter (haha krångligt nuva) är lätt UNIF Licit Dress, som dom bär på översta bilden. Har funderat på att klicka hem den i svart ungefär miljontals gånger, men den är gjord av "100% Cotton", vilket betyder att den knappt är stretchig alls. Vilket betyder att mina boobies inte får plats. JAJA. Tmi.
 
Annars, vad tycker ni om Rebecca & Fiona?