Pink lace

 
Rosa necessär & silvrigt glitternagellack. Är laaagom nöjd med dessa fyyynd.
Köpte dom på H&M (surpriiiise!!) och det var mitt sista köp med personalrabatt, UHUH. Jobbade sista dagen för sommaren i lördags, vilket är lite tråkigt. Trivs där och alla jag jobbade med är suuuupertrevliga. Nu får jag hoppas att jag blir inringd för att jobba masssor framöver, HIHI. 
 
Anywaaays. Har aldrig testat nagellack från Ciaté förut, så tyckte det var dags. Dom har ju små supersöta rosetter på sig så då måste dom ju vara bra. riiight? c;;; 

Latest victims

 
Nu när jag sommarjobbar på H&M så är det himla svårt att låta bli att shoppa lite då och då på jobbet, hehe. (personalrabatt ju?!?)
Så detta ovan har iaf fått bli mina senaste offer, bland annat. Har köpt en hel del till men det lägger jag nog upp senare, ihih. Och visst är jag extremt färgglad btw? Min garderob börjar sakta men säkert övergå mer & mer till en svart, vit och grå värld. Ooopsi. ;>
 
Brukar du handla från H&M? c:
 

A touch of glitter

 
Klickade hem detta för väldigt länge sen, och blev jättenöjd med allt utom de två svartglittriga nagellacken. De var elaka och lurade mig, för på hemsidan såg dom ut att vara olika, men när jag fick hem dom ser det ut som att jag har köpt två likadana. Hmmpppf. Men dom är ju superfina så det gör inte så mycket iofs, hehehe.
 
"NYX Pore Filler" har jag snart använt upp, för den var så himlaaaa bra. Lite dyr, men ändå sjukt prisvärd. Jag använder den under min foundation och min hy ser iaf liteeee jämnare ut. Alltså, jag rekommenderar denna till allaaaaa. Huden blir sjukt len och myyycket finare. Och detta är inget reklaminlägg, lovar.
 
Mascaran, "Miss Manga", har jag velat testa ett tag nu, och nu har jag äntligen gjort det. Jag gillade den, men det är inte min favorit. Fast den hamnar väldigt högt upp på listan, och jag tänker definitivt använda den tills den tar slut, ihih.
 
Har ni testat något av de på bilderna? c:
( allt är från eleven.se bytheway! )