Nytt & fint!

 
Köpte dessa i.. måndags tror jag det var! Blev suuupernöjd med blomkransen från Glitter, så himla fin ju! Massa rosa och sött. Åhå! Sen (som vanligt) blev det lite småsaker från H&M. Har svårt att gå in i den affären och komma ut tomhänt. Klurigt och så nivet.
 
Btw. Mitt lakan (som jag använde att fota på) är inte glittrigt och fab egentligen. Men jag önskar det va så. Eheh. Sova bland glitter liksom. Hur nice?!
 
 

Nostalgi.

 
När min iphone var på lagning för ett tag sen så var jag ju tvungen att använda min suuuuupergamla reservmobil. Hittade en jävla massa musik på den som jag lyssnade på för kanske 5 år sen ungefär (?) c: Hade totalt glömt bort vissa band, typ The Birthday Massacre, Kill Hannah och Hollywood Undead. Haha. Åh. Så nu ska jag ta och lyssna på lite gammalt och drömma mig tillbaka till min emo/scene/dunno-period. hihi.
 
Lyssnade/lyssnar ni på något av de här banden? :D

Nya kläder.

Har ju fått hem en massa grejer som jag inte hunnit visa er. Sooooo, here it is! Hihi.
Förutom att sommaren typ är slut och shorts är ett lagom onödigt köp just nu så är jag nöjd! Är rätt kär i tshirten från Cubus (andra längst upp), eftersom den är sjukt oversize. Köpte den i xs men den är som en medium ungefär! Håhå. Love.
 
Vilket plagg gillade du mest? c: