åh. <3


fejka en operation? hahahaha

Svar; Nej verkligen inte, dummaste jag hört på länge nuva haha! Varför skulle man göra så för?
I i inlägget du kommenterade ser jag verkligen helt platt ut haha, men om du vill veta så är tshirten i storlek Large & jag använder inte ofta tighta kläder. Dessutom har jag den sjukt tightaste sportbh:n man kan tänka sig haha. Jag får liksom inte igen den själv utan min låtsasmorsa fick hjälpa mig HAHA. tog typ en kvart att få på den.

Ahja för mycket info. Men vadfan skulle jag ljuga om en operation för och sen är jag inte sån som blottar upp sina nya boobs på internet så det är inget att se här om man förväntar sig sådant. Om du har tur kanske du får se mig i linne någon gång iaf!
Pusshej!
helt jävla platt hihi.

Dagens diss. DennisM. igen. haha.

Bara så ni vet, jag är riktigt jävla fet, haha om man tror på Dennis.M's teori.
Mina lår går ihop! När jag står med bena i kors lite smått. Han är ju störd i huvudet ursäkta men, allas lår går väl ihop om man står som i hans inlägg? Eller? D:

Jag är inte fet. Jag är normalviktig. Och mina lår går ihop när jag står sådär som på bilden och näääästan när jag står vanligt också. Så ah. Är trött på hans jobbiga äckliga provocerande blogg, läste den förut och då verkade han trevlig och schysst, skrev om vettiga saker osv.
Vet att han får mer publicitet nu när han provocerar, det är klart att det blir så. Och snart när han känner att han fått nog så kommer han gå tillbaka till den där snälla killen igen, och folk kommer tro på det. Ah. Falskkkkt om du frågar mig haha.

Hellre ökänd än okänd Dennis? Illadär.
Ahja, orkar inte skriva mer om honom nuva, ska ignorera snubben, och hans blogg besöker jag inte igen.

Ska fixa ihop någon kvällsmat nu, typ macka, eller nudlar. Ha det bra! Pusshej!
Okej, jag är inte fet, men en jävla äcklig fet utväxt har jag iallafall haha!